Skip to content

26/03: Comandă pâna la 12:00 pentru Same Day Expediere. 10% Discount cu Codul: PRIMA10

Tommy Jeans Bărbați

Tommy Jeans face parte din stilul de stradă cu croiala expertă al brandul Tommy Hilfiger. Această linie casual este impregnată cu un spirit tineresc înrădăcinat în subcultura anilor '90. Brandul american își ia indiciile din muzică, divertisment, sport și artă, așa cum se reflectă în colaborările sale cu oameni precum Lewis Hamilton și Looney Tunes de la Disney.

În selecția noastră de îmbrăcăminte Tommy Jeans, veți găsi hanorace, tricouri, polo și blugi cu imprimeuri de ultima modă. Căutați blugii aceia care se potrivesc cu orice? Optează pentru o pereche subțire realizată cu un plus de elasticitate sau o croială clasică în picioare drepte. Aceste piese versatile sunt adesea detaliate cu accente estompate pentru un aspect deosebit de vintage. Fii atent la pantaloni de jogging conici, confecționați din țesături mai ecologice și pantaloni scurți comozi din prosoape, cu buzunare la îndemână pentru chei și telefon. În zilele mai răcoroase, îmbracă-te cu o jachetă căptușită sau cu fermoar din lână, finisată cu plasturele Tommy, care se recunoaște instantaneu.

Pentru a canaliza cu adevărat etosul facil al mărcii, îmbrăcă-te cu un tricou Tommy Jeans. Îți place să ieși în evidență din mulțime? Alege un top cu imprimeu grafic îndrăzneț. Sau, menține-l simplu cu un gât simplu, îmbunătățit subtil cu broderia emblematică. Așteptați-vă la o paletă proaspătă de nuanțe de alb optic, accentuate de nuanțe pastelate și combinații de culori vibrante.
Citește mai mult