Skip to content

03/06: Comandă pâna la 12:00 pentru Same Day Expediere. 10% Discount cu Codul: PRIMA10

BOSS Tricouri Bărbați

De la pantaloni pentru bărbați BOSS până la tricouri polo, marca de lux germană are haine pentru ocazii inteligente și pentru zile relaxate deopotrivă. Colecția noastră include renumitele haine și accesorii elegante pentru bărbați.

Designerul Hugo Boss și-a fondat compania omonimă în 1923 la Metzingen, lângă Stuttgart, în sudul Germaniei. După ce a câștigat recunoașterea mondială pentru croitoria și uniformele sale utilitare, linia BOSS a fost înființată pentru a oferi o estetică mai tânără și mai relaxată ca parte a colecției. Această intenție este evidentă și astăzi în look-urile casual pe care le vei găsi pe rafturile noastre. Vorbim de mâneci scurte cu guler contrastant, precum și de imprimeuri grafice care prezintă numele îndrăzneț al mărcii. Culorile bloc și țesăturile moi fac ca fiecare piesă să fie versatilă și confortabilă – capabilă să alunece fără probleme în garderoba ta de zi cu zi.

Într-un weekend însorit, strecoară-te într-un tricou BOSS pentru bărbați, realizat din material elastic, pentru o potrivire perfectă. Când temperatura scade, îmbracă-te cu un pulover din bumbac pentru bărbați sau cu o jachetă căptușită cu puf, într-o culoare îndrăzneață. Spray-ți ansamblul generos cu parfumul semnăturii mărcii pentru a te simți cufundat în stilul iconic al etichetei. În plus, cu opțiuni și pentru copii, întreaga familie poate arăta coordonată.
Citește mai mult

Ne pare rău, se pare că nu avem în stoc...