Skip to content

03/06: Comandă pâna la 12:00 pentru Same Day Expediere. 10% Discount cu Codul: PRIMA10

Claudie Pierlot

Eleganța pariziană este ceea ce face cel mai bine Claudie Pierlot. Brandul combină țesături premium, cum ar fi mătasea strălucitoare, tulul spumos și șifonul plutitor, cu siluete ale momentului. Fondatorul său a început ca modelator, apoi a înființat compania omonimă în 1984. Ea a identificat cu succes un apetit în creștere pentru modă care a susținut atitudinea nepăsătoare și pofta de viață a fondatorului.

Gama noastră de îmbrăcăminte pentru femei Claudie Pierlot include rochii fluide și pantaloni din piele – cu alte cuvinte, piese care nu ar arăta deplasate pe ilustrul Champs-Élysées din Paris. Accesorii cu genți cu mâner de sus în stil vintage, curele de fixare a taliei și cizme din piele din surse responsabile. Decorații delicate din dantelă, imprimeurile eclectice de eșarfe și detaliile romantice ale fundiței conferă acestor modele un sentiment înnăscut de romantism. Și să nu uităm de exporturile franceze emblematice, cum ar fi dunga bretonă inspirată de marinari, precum și alte detalii nautice, cum ar fi modele monocromatice și epoleți îndrăzneți pe umăr.

Faceți ca muza brandului – pariziana modernă – și combinați piese inteligente structurate cu blugi moale pentru a stăpâni un aer de nonșalanță casual semnătură a etichetei. Căutați și insigna noastră Project Earth, pe care o veți găsi pe articolele fabricate din materiale ecologice, cum ar fi lyocell derivat din pastă de lemn și poliester reciclat.
Citește mai mult

Ne pare rău, se pare că nu avem în stoc...