Skip to content

03/06: Comandă pâna la 12:00 pentru Same Day Expediere. 10% Discount cu Codul: PRIMA10

Paul Smith

Brandul este plin cu croiuri tradiționale și imprimeuri moderne, colecția noastră de stiluri de îmbrăcăminte pentru bărbați Paul Smith a fost aleasă manual pentru a oferi o explozie de culoare prin modele inovatoare. Înființată în 1970, marca de modă Britanică de lux este cunoscută pentru estetica sa singulară și croitoria impecabilă. Descrisă drept „well-made, good quality, simple cut, interesting fabric, easy to wear” de către designerul însuși, brandul omonim a devenit un simbol al rafinamentului pentru bărbați la nivel global.

Căutați ceva care să atingă echilibrul potrivit între clasic și casual? Cumpărați polourile noastre Paul Smith, realizate din bumbac respirabil și lână caldă și îmbunătățite cu dungi curcubeu și modele tricotate îndrăznețe ale mărcii. Pentru a vă îmbrăca timp de pauză, răsfoiți hanorace și rochii de prosoape brodate cu logo; sunt în părți egale confortabile și orientate spre stil. Veți găsi, de asemenea, articole intimă premium și accesorii dispersate în selecția noastră, care vor oferi un upgrade de lux sertarului dvs. de sus.

Pentru acele ocazii speciale din jurnal, explorați costumele noastre Paul Smith, care sunt inconfundabil elegante și realizate cu precizie. Acestea sunt croite din materiale de primă clasă, cum ar fi mohair și lână, și sunt disponibile atât în variante simple, cât și cu modele. Pentru a completa aspectul, descoperă cămăși croite și încălțăminte inteligentă pentru o semnare elegantă.
Citește mai mult

Ne pare rău, se pare că nu avem în stoc...